Jana Šercer
Datum
15. junij 2014
Soplezalec
Miha Š.
Gora /stena
Kuželjska stena
Smer
JZ raz
Dolžina
180m
Ocena
IV

Najprej lomastenje po kočevskem pragozdu - splašila sva eno srno in hvala bogu nisva srečala medveda, kljub temu nepozabno Smeško
Smer je spodaj precej naložena, skor vsi oprimki in stopi so mi zveneli votlo, ampak višje gori pa kar gre, verjetno se navadiš Mežik Ves čas sem plezala kot druga.
Piše, da je urejen spust ob vrvi, ampak ga nisva našla, sva pa zato sestopila mimo Kuželjskega okna - neprecenljivo lepo in obupno dolgo, z 800m visokega hriba sva nazaj na izhodišče sestopala debeli dve uri.
Za romantike Mežik


Andrej
Andrej Erceg, 16.06.2014, 10:29
Cestitam! Ja, nama pa se je po stevilnih lomastenjih koncno urajmalo bliznje srecanje s kosmatincem. Mladi, malce naivni toda zagnani B. Drexon, je z njim celo poskusal komunicirati, a medo ni bil v mudu za debato. Brez besed je zapustil soocenje.
Jana
Jana Šercer, 16.06.2014, 10:32
No in kaj narediš če srečaš medveda al pa nevem, divjo svinjo? Predlagam novo temo za alp. šolo prihodnje leto! Smeško
Andrej
Andrej Erceg, 16.06.2014, 10:49
Ce nisi lovec in ce se nisi usral in ce je medo pripravljen pocakati, iz toka potegnes fotlc ter pritiskas. Meni zal ni uspelo, ker sem moral dat BDja na strik. Sicer pa medvedi niti svinje niso prevec druzabni, srecanje z njimi je velik privilegij. Ce glasno lomastis, jih ne bos srecala.