Marko Tatič, 17.03.2017

Mali Triglav

Po dveh susnih letih se je spet naredil Milerjev kamin in seveda je bilo treba it pogledat ce se da smucat Smeško Ker mi budilka zjutri ni delala se odlocim da grem probat popoldansko varjanto, ko stena Triglava pride ze v senco. Odlocitev se kot vedno izkaze za pravilno. Okoli pol desetih startam v Krmi kjer se tud z mojim nizkim fiatom pripelje 100 do garaz.
No okoli treh sm na vrhu seveda z obveznim postankom na Kredarci kjer srecam dva mladca ,ki zacetek spusta tudi posnameta. Na zacetku spusta malce bolj trde razmere potem vse zivo od kloze do zbitega prsica v Milerju. Zaradi pomanjkanja snega je kaksn pehod tudi okoli 50 stopinj je pa tam mehko in lepo smucljivo. Na koncu pa sem lahko se testiral robnike v par meterskem slapu z lepim iztekom in ugotovil da odlicno primejo Smeško
Na kocu ugotovim da je bila smucarija s Triglava se najbolsa od vsega skupaj. Srednji del dol od Kedarice je se vedno cudna predirajoca skorja za silo sicer smucljiva. Zadnji del je spet bolse ker je bolj trdo.
Vglavnem super popoldanska tura Smeško

Klik za večjo sliko

kalvarija

Klik za večjo sliko

eni gor drugi dol

Klik za večjo sliko

kr fajn smuca za strme flanke

Klik za večjo sliko

snezni labirint

Klik za večjo sliko

krma

Klik za večjo sliko

konec voznje

Klik za večjo sliko

smuka do avta Smeško

Andrej
Andrej Erceg, 04.04.2017, 14:53
Norc!