Velik Dan

Šola Čao | 13.08.2010

Včerajšnji četrtek je bil za ČAO velik dan. Ne zgodi se nam ravno pogosto, da bi kar trije člani na isti dan močno dvignili svoje osebne dosežke. Če začnemo kar z največjim in najpomembnejšim...

...že v zgodnjih jutranjih urah je svoj prvi in najpomembnejši vzpon opravil mali Jakob. Svojo prvo smer, od tega prvo polovico še v trdni temi in šele drugo polovico smeri na pogled je menda opravil povsem suvereno in povsem v skladu s trenutno formo svojega očka g. Barona Coiza. Vsem trem, še posebaj seveda tudi mamici iz srca čestitamo in želimo še veliko veliko vzponov na vseh področjih v življenju!

V popoldanskem času pa je svojo novo (prvo?) frikovsko mladost po vzklikih na vrhu smeri sodeč očitno dočakal tudi g. Načelnik. Če ravno je obisk frikališča na njegovem urniku povsem postranska zadeva pa je bilo vsem opazovalcem jasno, da iz njega tudi na tem področju še marsikaj bo. Borba s smerjo Sončna pot, po oceni 7a/a+, je vsem prisotnim pokazala, da je naš načelnik tudi v tej disciplini velik talent, tako da mu lahko samo zaželimo, da poleg hribov občasno obišče tudi plezališče. Vse čestitke in naj mu bo današnji uspeh v veliko spodbudo!

Le nekaj minut zatem pa se je v ta isti smeri odvijal nov boj. Čeprav se je to že nekaj časa nakazovalo in smo vsi vedeli da je to samo še vprašanje časa, pa je hitrost in vsega trije poskusi v smeri, ki krepko presega vse njene do sedaj splezane smeri vseeno izredno lepo presenečenje. Še posebno glede na vse dogodke zadnjega leta in to, kako se je po kakšnem padcu kdaj težko pobrati. Da beseda teče o naši Manci ni skrivnost, čestitke in želje seveda tudi ne. Da je vsem, ki so jo danes opazovali pri plezanju jasno, da je omejitev za naprej samo nebo in je vse odvisno samo od njene volje v prihodnje, pa tudi vemo. Torej ji lahko zaželimo samo veliko veliko želje in motivacije v prihodnje!

Ne pozabit, naslednji vikend imamo skupni vikend na Okrešlju, vreme tokrat obljubljeno bo, da pa bomo vseeno lažje organizirali s kom bo kdo spal, se pa le prijavite.

Kot vedno: bodte fajno, pridni bodte, pa kakšno ušpičte.

ČAO