Ma kakšna recesija neki...!

Blaž Germek | 05.05.2009

Kako je to fajn nasmejane obraze gledat, vesele glasove poslušat in dobre besede brat pa da ob tem ne omenjam tudi natreniranih in okrepljenih mišic in močnih prstov, ki vse to omogočajo!
Novice pravijo o Vesni, ki je odkrila svoj raj v prelepem Kompanju in na pogled posegla po težkih smereh in po mojih izkušnjah tudi izredno plezljivih, tako da užitek in veselje ob plezanju takih smeri ne moreta izostati...poglejte pod vzpone.
Matej - Kita pa tudi preliva svojo nakopičeno energijo v odličen apnenec Kotečnika...takisto pod vzponi.
Zbudil se je pa tudi naš romantik Jurij, ki mu je izlet na Sardinijo razširil krila, spičil je smer 6a+, in gotovo tudi ošibil rešpekt pred težjimi smermi...
Tečajnica Manca pa je odplesala takisto na zgoraj omenjenem otoku enake kao težavice...
Tekmovalka Urška je pred slabim mesecem splezala naprej prvo 6b - Skuštrano, in pred kratkim na Črnem Kalu prvo 6a na pogled...
Iz Francije oz. balvanskega plezališča Font pri Parizu pa so se slišali ploski rok po zaobljenem peščenjaku tamkajšnjih balvanskih problemov, naš Vidmar je prešlatal in prepuzal problemčke v rangu 7A+ in tako resno zagrizel tudi v balvaniranje. Včeraj pa je zletel dol že čisto pod verigo v Cortotu (8a, Miška)!
Ampak novic je še več...tako da na dan z njimi!

Pišuka je fajn plezat, a ne!

ČAO